Συνταγές
Τέλεια, γρήγορα ρολά και με υλικά που έχουμε σπίτι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “F for Food”
Ηταν η ωρα του καφε και δεν ειχαμε κατι σε γλυκο
Με τρομάζει το ποσο γρηγορα εφτιαξα τη ζυμη και εψησα τα ρολακια.
Υλικα για τη ζυμη
2 κουπες αλευρι γοχ
Μιση κουπα και λιγο παραπανω χλιαρο νερο
Μια κ γ ξηρη μαγια
Μια κ γ ζαχαρη
Για τη γεμιση
Ενα μηλο ψιλοκομενο
2 κ σ κανελα
5 κ σ ζαχαρη καστανη η λευκη
Βουτυρο μαλακο,η βιταμ να αλοιψουμε εσωτερικα το φυλλο και λιγο εξτρα για αλοιμα στα ρολακια πριν ψηθουν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατευουμε τα υλικα της ζυμης,ζυμωνουμε λιγο και αφηνουμε σκεπασμένη τη ζυμη διπλα στο τζακι(αφου τη ζυμωσουμε τη ζυμη ,με τα υλικα της ζυμης)
Κόβουμε ενα μηλο μικρα κοματακια
Προσθετουμε 2 κουταλιες της σουπας κανελα και 5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη καστανη
Ανοιγουμε ενα μακροστενο φυλλο, το πασαλείβουμε με βουτυρο( βαζετε και βιταμ αν θετε) και προσθεσουμε τα μηλοκανελοζαχαρα
Κάνουμε ενα μακροστενο ρολο και κόβουμε σε κοματια
Απο πανω τους αλοιφουμε με λιγο εξτρα βουτυρο
Τα βάζουμε σε λαδωμενο και πασπαλισμένο με λιγο ψιλο σιμιγδαλι ταψι
Ψήνουμε σε αερα στους 200
Κάνουμε και λιγο γλασο με αχνη και νερο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “F for Food”