Συνταγές
Ίσως το πιο γευστικό ρεβανί! Είναι σπέσιαλ και έχει καρύδα..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ:
5 αυγά, 50 γρ ζάχαρη, 500 γρ χοντρό σιμιγδάλι, 200 ML γάλα (1κουπα κανονική)200 ML σπορέλαιο (1 κούπα κανονική) 1 βανίλια, 1 φακελάκι μπέικιν, 50 γρ καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη. Ρίχνουμε εναλλάξ γάλα -σπορέλαιο
Τέλος ρίχνουμε σιγά -σιγά σιμιγδάλι -καρύδα -βανίλια -μπέικιν
Βουτυρώνουμε το ταψί η πυρεξ (30) η (28) και ρίχνουμε το μίγμα
Ψήνουμε στους 180 β προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 35 λεπτά ανάλογα τον φούρνο
Το βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει
ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 3 ποτήρια νερού με 3 ποτήρια νερού ζάχαρη μισό λεμονί για 4 λεπτά
Όταν το κατεβάζουμε ρίχνουμε μέσα 1 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό. Αφήνουμε να λιώσει μόνο του χωρίς ανακάτεμα και στην συνέχεια σιροπιάζουμε σιγά-σιγά
Δηλαδή απορροφάει και ξανά. Όταν απορροφήσει το σιρόπι ρίχνουμε πάνω μπόλικη καρύδα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”