Συνταγές
Πολύ αφράτα, λαχταριστά και σίγουρα νοστιμότατα πεινιρλί με λιωμένο τυρί , μπέικον, ντομάτα και πιπεριά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Φαίη Γαλάνη-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
2 κούπες γάλα χλιαρό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
4 κούπες αλεύρι γοχ
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γ αλάτι.
Εκτέλεση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα , ανακατεύουμε προσθέτουμε ζάχαρη και αφήνουνε 15 λεπτά .
Μετά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και όλα τα υπόλοιπα .
Αν χρειαστεί λίγο αλεύρι όσο για να μην κολλάει θα το δείτε.
Ζυμώνουμε και αφήνουμε τη ζύμη μια ώρα σκεπασμένη με μεμβράνη.
Για τη γέμιση :
Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
Ντομάτα ψιλοκομμένη
μπέικον ψιλοκομμένο
Τυρί γκούντα
Εκτέλεση:
Κάνουμε τη ζύμη μπαλάκια και τη ανοίγουμε σε φύλλα.
Περίπου 18 κομμάτια.
Βάζουμε μέσα στο καθένα λίγη ντομάτα , λίγο μπέικον και πιπεριά .
Τα κλείνουμε και με το κλείσιμο προς τα κάτω τα βάζουμε σε λαδωμένη λαδόκολλα.
Με μαχαίρι κάνουμε μια χαρακιά από πάνω και τα ψήνω στις αντιστάσεις για 20 – 25 λεπτά 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Τότε βάζουμε το τυρί γκούντα και ψήνουμε ελάχιστα μέχρι να λιώσει.
Μόλις ολοκληρώθηκε η εκτέλεση για τα πεινερλί. ΔΕΣ ΕΔΩ τις πιο ξεχωριστές συνταγές που σου προτείνουμε, και καλή σας απόλαυση!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Φαίη Γαλάνη-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”