Συνταγές
Δροσιστικές και όχι μόνο απολαύσεις – παγωτάκια σάντουιτσ με γεύση μόκα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 Κρέμα γάλακτος 500ΓΡ kretorre
1 κουτ ζαχαρούχο
1 κουτί γάλα συμπυκνωμένο
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
2 κουταλιές του γλυκού νες καφέ
Προαιρετικά σοκολάτα σε σταγόνες, η κεράσια απο γλυκό του κουταλιού η σοκολάτα ολόκληρη σε κομμάτια..!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα 3 πρώτα υλικά θα πρέπει να είναι καλά παγωμένα
Στο μίξερ χτύπάμε πρώτα την κρέμα γάλακτος
προσθετουμε το ζαχαρούχο και σε 5 λεπτά το γάλα
Θρυμμάτιζουμε το ένα πακέτο πτι-μπερ και το ρίχνουμε μέσα στην κρέμα
χτύπάμε πολύ καλά ολα τα υλικά μαζί και έλιωσα τον νες καφέ με λίγο γάλα και τον ριχνουμε στην κρέμα…
Τελος στρώνουμε σε πυρέξ μπισκότα στην κάτω πλευρά και ριχνουμε την κρέμα παγωτό σε κουταλιές…..
Εδω μπορειτε να βάλετε μέσα τα παραπάνω που αναφέρουμε η ακόμα να το αφήσετε και σκέτο..
σκέπζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα από πάνω και το έβαλα στην κατάψυξη να παγώσει ..
σε μερικά έλιωσα μια σοκολάτα στα μικροκύματα και τα βούτηξα μέσα αφου είχαν μισό παγώσει και τα βαζουμε πάλι στην κατάψυξη να παγώσουν καλά..!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή ..
Δεν θα ξαναγοράσετε άλλο παγωτό! Μαλακό παγωτό σοκολάτα με 3 μόλις υλικά
Θεικό απλά υπέροχο παγωτό σοκολάτα χωρίς παγωτομηχανή..
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL
Υλικά
660 ml. κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
400 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο
80 γρ. κακάο σκόνη
Προαιρετικά, 60 γρ. σταγόνες κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το μίξερ σε ένα μπωλ, το καραμελωμένο ζαχαρούχο και το κακάο σκόνη.
Σε ένα άλλο μπωλ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ έως ότου να σχηματιστούν κορφές.
Ανακατεύουμε σταδιακά τα μίγματα από τα δύο μπωλ έως ότου να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Προαιρετικά, προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αδειάζουμε το μίγμα σε μία φόρμα 30Χ11 εκατοστά και αφού το στρώσουμε καλά, καλύπτουμε τη φόρμα με μεμβράνη και την βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Δείτε την αναλυτική εκτέλεση της συνταγής για “παγωτό σοκολάτα”.
Κάνε εγγραφή στο κανάλι για να είσαι πάντα συντονισμένος ΕΔΩ:
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL