Ξεχωριστα
Κάθε φορά και κάτι καλύτερο – πίτσα στο τηγάνι χωρίς μαγιά και χωρίς φούρνο
Μία γρήγορη, εύκολη και νόστιμη λύση για βραδινό φαγητό – πίτσα στο τηγάνι – Αυτά τα απίστευτα μόνο ΕΔΩ!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Foodaholics
Υλικά
100 γρ. γιαούρτι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
½ κουταλάκι αλάτι
125 γρ. φαρίνα
κέτσαπ
ρίγανη
αλλαντικά ψιλοκομμένα
μανιτάρια ψιλοκομμένα
πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
τριμμένο κίτρινο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το αλάτι, τη φαρίνα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Δουλεύουμε στη συνέχεια τη ζύμη στον πάγκο.
Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, και αφού ανοίξουμε την ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο, το στρώνουμε στο τηγάνι, ανοίγοντας ελαφρώς τις άκρες.
Απλώνουμε στο φύλλο την κέτσαπ, τη ρίγανη, τα αλλαντικά, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το τριμμένο τυρί.
Σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι του και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Οταν η ζύμη ροδίσει από την κάτω πλευρά, η πίτσα είναι έτοιμη.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου για “πίτσα στο τηγάνι” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ!
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ και ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι για περισσότερα:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Foodaholics