Συνταγές
Του ονείρου η πάστα σοκολατίνα καραμέλα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα υλικά μου τα μετράω με 1 κουτάλι σούπας .. κόφτες κουταλιές 4 αυγά 16 κουταλιές κοφτές ζάχαρη 8 κουταλιές αλεύρι 4 κουταλιές κακάο 1 κουταλιά μπέικιν 1 φλιτζάνι του ελληνικού καφέ νερό για το παντεσπάνι .
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη πολύ καλά να αφρατεψουν και προσθέτουμε αλεύρι κακάο μπέικιν και το νερό βάζουμε το μίγμα σε τσερκι 26- 28 εκ.και ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά θα το δείτε να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.
Το αφήνουμε να κρυώσει κάνουμε το σιρόπι 1 μισή κούπα νερό 6κουταλιές ζάχαρη 1 κουταλιά Νες καφέ 1 βανίλια 5 λεπτά βράσιμο.Χτυπαμε 1 καραμελωμενιο ζαχαρουχο και 1 μορφατ 1 βανίλια.
Το δουλεύουμε όλα να ναι κρύα.Κοβουμε το παντεσπάνι στη μέση σιροπιαζουμε βάζουμε σαντιγί κλείνουμε σιροπακι και απλώνουμε Την υπόλοιπη σαντυγι.Βαζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα .
Για τη σοκολάτα μισό βιταμ 4 κουταλιές κακάο 1 φλυτζανι τσαγιού άχνη όχι γεμάτο δύο αυγά.Βαζουμε το βιταμ στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά να λιώσει προσθέτουμε το κακάο ανακατεύουμε .
κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την άχνη … ανακατεύουμε αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά χτυπάμε δύο αυγά και με το σίγμα ανακατεύουμε μέσα στη σοκολάτα.
Περιχυνουμε πάνω στο γλυκό μας.Βαζουμε στο ψυγείο..για μερικές ώρες.
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.