Φαγητα
Ονειρικές τηγανητές πατάτες γεμιστές με παριζάκι και κασέρι – όλα τα λεφτά!
Φτιάξτε αυτό το πιάτο με τηγανιτές πατάτες, παριζάκι και τυριά και θα με θυμηθείτε!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
4 ή 5 πατάτες
35 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
25 γρ. κορν φλάουρ
κόκκινο πιπέρι
μαύρο πιπέρι
αλάτι
115 γρ. νερό
παριζάκι τριμμένο
μοτσαρέλα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το κόκκινο και το μαύρο πιπέρι, και το αλάτι.
Προσθέτουμε το νερό, αναμιγνύοντας τα υλικά.
Παίρνουμε τις πατάτες, και τις τρυπάμε με ένα καλαμάκι για σουβλάκι. Με το μαχαίρι τις κόβουμε όπως στο βίντεο.
Ρίχνουμε στο τηγάνι αρκετό ηλιέλαιο.
Βουτάμε τις πατάτες στο μπωλ με το μίγμα που φτιάξαμε και τις ανακατεύουμε.
Αφού κάψει το λάδι στο τηγάνι, αφαιρούμε το καλαμάκι από τις πατάτες και τις βάζουμε προσεκτικά στο τηγάνι και τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν καλά.
Μετά το ψήσιμο, τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα μεγάλο πιάτο και γεμίζουμε τα κενά στις πατάτες με τριμμένη μοτσαρέλα και παριζάκι.
Βάζουμε το πιάτο στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά.
Καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τις πιο νόστιμες πατάτες !
Δείτε την αναλυτική εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis