Συνταγές
Νηστίσιμες και αλάδωτες τρούφες
Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρολα βαζουμε 3/4 του φλιτζανιου ζαχαρη, ενα φλιτζανι νερο, 170 γρσοκολατα κουβερτουρα,βραζουμε το μιγμα μεχρι να ενωθουν τα υλικα
Κατεβαζουμε απο την φωτια και προσθετουμε λιγο λικερ, ενα φλιτζανι καρυδια ψιλοτριμμενα και 1- 1 1/2 φρυγανια τριμμενη.
Ανακατευουμε, πρεπει να εχουμε ενα μιγμα δεμενο. Βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωρα. Πλαθουμε τρουφακια και τα βαζουμε στο ψυγειο μια ωρα
Βγαζουμε απο το ψυγειο και τα κυλαμε σε σκονη κακαο
Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για νόστιμες και λαχταριστές τρούφες μπανόφι σε μία άψογη εκτέλεση
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ειρήνη Σταματέλλη-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ – Gogo Samiou “
ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα μπισκότα Digestive
2 μπανάνες
2 κουτ σούπας καλά γεμάτες καραμελωμένο ζαχαρούχο
2 σοκ κουβερτούρες για την επάλειψη 125γρ η κάθε μια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα πρώτα 2 υλικά στο μουλτι και το καθένα ξεχωριστά ..τα βάζετε σε ένα μπολ ανακατεύεται με την καραμέλα κάνετε μπαλάκια βάζετε λίγο στο ψυγείο να σφίξουν και κάνετε την επικαλύψει με την σοκολάτα αφού πρώτα τις έχετε λιώσει σε μπεν μαρι και ανακατέψει με δυο κουταλιές σούπας λάδι ελαφρύ για να μπορειτε να δουλεύεται καλύτερα την σοκολάτα
Γαρνίρετε με λίγο ακόμα ζαχαρούχο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ειρήνη Σταματέλλη-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ – Gogo Samiou “