Συνταγές
Μυρωδάτο ρυζόγαλο με φρέσκο πρόβειο γάλα, αρώματα λεμονιού, βανίλιας, μελιού και κανέλας..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλοδεχούμενο… για όλες τις ώρες!
ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο γάλα πρόβειο
1 ποτήρι νερό
1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι γλασέ
3 γεμάτες κουταλιές μέλι
4 κουταλιές άνθος αραβοσίτου
Ξύσμα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το ρύζι σε κατσαρόλα μέχρι να χυλώσει…
Προσθέτουμε το γάλα…(και ένα ποτήρι νερό επειδή το πρόβειο είναι παχύ γάλα για να το αραιωσω ελαφρώς)
Διαλύουμε το άνθος αραβοσίτου το προσθέτουμε μέσα μαζί και το μέλι και το ξύσμα λεμονιού….
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αρχίζει να χοχλασει και να πήξει…
Το σερβίρουμε με κανέλα
Η Συνταγή είναι από κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.