Συνταγές
Υπέροχο λαχταριστό γλυκάκι 2 σε 1 – μπράουνις και τσιζκέικ μαζί!
Η Συνταγή είναι από Olha Pazyuk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
120γρ ζάχαρη
120γρ βούτυρο
120γρ μαύρη σοκολάτα 70%
60γρ αλεύρι
20γρ κακάο
Βανίλια και λίγο αλάτι
1 αυγο
50γρ ζάχαρη
300γρ τυρί κρέμα Filadelfia
Βυσσινα 100γρ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Λιώνουμε βούτυρο με τη σοκολάτα. Αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει λίγο. Χτυπάμε λίγο αυγά με τη ζάχαρη χωρίς μανία. Ανακατεύουμε δύο μίγματα και προσθέτουμε τα στερεά.
Η γέμιση τυρί κρέμα απλά ανακατευουμε. Βάζουμε σε κορνέ η με το κουτάλι γεμίζουμε τη ζύμη. Και από πάνω κατεψυγμένα βυσσινα η φρέσκα η από κονσέρβα.
Τη κρέμα ανακατευουμε για την ευκολία τη βάζουμε σε κορνέ. Αδειάζουμε το μίγμα μπραουνι στη φόρμα και τη κρέμα χαοτικά λίγο να βουλιάζει γεμίζουμε τη καφέ ζύμη
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 35 λεπτά.
Η φόρμα 20 εκατ.
Η Συνταγή είναι από Olha Pazyuk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για φανταστικά μίνι μπράουνις με σοκολάτα, μπουκίτσες…
Η Συνταγή είναι της κ. Elena Psillia – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα:
275 γρ βούτυρο μαλακό
375 γρ ζάχαρη
4 μεγάλα αυγά
75 γρ κακαο σκόνη
100 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ σταγόνες κουβερτούρα
Εκτελεση:
Βουτυρωνουμε ένα ταψάκι 36εκ x 23εκ και βάζουμε και αντικολλητικη κόλλα προσέχοντας να απλωθεί σωστά στις γωνίες.
Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε με μίξερ. Βάζουμε το μίγμα στο ταψάκι και το απλώνουμε καλα και στις γωνίες.
Μειώνουμε την επιφάνεια με σπάτουλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αερα για περίπου 40 με 45 λεπτα. Στα τελευταία 10 λεπτά αν δείτε ότι σκληραίνει πολύ η επιφάνεια και δεν είναι ψημένο μέσα σκεπαστε με αλουμινοχαρτο.
Μόλις τα βγάλετε αφήστε να κρυώσουν στο ταψάκι και μετά να τα κόψετε σε τετράγωνα μικρά κομματάκια.
Καλή επιτυχία!!!
Η Συνταγή είναι της κ. Elena Psillia – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.