Συνταγές
Μπούτι γαλοπούλας λάδοριγανη με πατάτες τηγανητές – Ωραιότατο φαγάκι!
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χρειαζόμαστε 4 μπούτια γαλοπούλας,λίγο λάδι,1 που.κρασι ,1 σκελίδα σκόρδο ,αλάτι και ένα κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο και λίγο ρίγανη.
Σωταρουμε καλά στην κατσαρόλα τα μπούτια με το λάδι στην συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και τα μπαχαρικά και σβήνουμε με το κρασί
αφήνουμε να φύγει το αλκοόλ και ίσα που τα σκεπάζουμε με νερό να τα καλύψει μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 45′-55’μεχρι να μείνει με την σάλτσα του σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή για ..
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς! Άλλη μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για αλμυρό στρούντελ με γαλοπούλα καπνιστή
Τώρα και σε υπέροχη αλμυρή εκδοχή.. Εκπληκτικο στρούντελ με γαλοπούλα καπνιστή..πρέπει οπωσδήποτε να το φτιάξετε!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
300gr. καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κύβους
200gr. κεφαλοτύρι τριμμένο
200gr. τυρί έμενταλ τριμμένο
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
λίγο λιωμένο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο, και απλώνουμε διαδοχικά σε στρώσεις, το κεφαλοτύρι, την γαλοπούλα, το τυρί έμενταλ, την πιπεριά, ξανά κεφαλοτύρι, γαλοπούλα, έμενταλ και πιπεριά.
Τυλίγουμε το φύλλο κρούστας σε ρολό και κλείνουμε τις άκρες.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα πυρέξ και βάζουμε το ρολό.
Βουτυρώνουμε με πινέλο το ρολό.
Με το μαχαίρι, κάνουμε ελαφρές τομές στο ρολό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα ή στις αντιστάσεις για 30 λεπτά.
Κάντε Εγγραφή στο κανάλι και δείτε αναλυτικά τη συνταγή για “στρούντελ με γαλοπούλα” εδώ:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor