Γλυκα
Δημιουργικές νοστιμιές – μπουκιές σοκολάτας με βελούδινη υφή και 2 υλικά
Θα θέλετε να τα κάνετε ξανά και ξανά και θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους κριτές σας. Είναι ένα υπέροχο ακόμη γλυκό!!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Υλικά
-250 γρ. κλασική κουβερτούρα
-10 χουρμάδες
-100 ml. καυτό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού αφαιρέσουμε τα κουκούτσια από τους χουρμάδες, τους ρίχνουμε σε καυτό νερό.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την κουβερτούρα.
Αδειάζουμε τους χουρμάδες χωρίς το νερό, στον κάδο ενός μίξερ. Συμπληρώνουμε τα 100ml. καυτό νερό και κατόπιν την κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μίγμα από το μίξερ σε ένα κορνέ ή σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε την φόρμα.
Αφήνουμε την φόρμα στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Εννοείται πως επιβάλλεται να φτιάξεις διπλή δόση, κάθε συνταγή από αυτό το κανάλι είναι εγγύηση με σίγουρα νοστιμότατο αποτέλεσμα.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου για “μπουκιές σοκολάτας” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Ανακαλύψτε συνταγές μαγειρικής.. Μπες τώρα στην κουζίνα και φύγαμε για νόστιμα σοκολατάκια εύκολα και γρήγορα!!!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σοφία Γούλα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ
Πέντε πορτοκάλια την φλούδα τους
Ένα ποτήρι ζάχαρη
Ένα ποτήρι καρύδια αλεσμένα και φρυγανιά όσο πάρει για να πλάθονται…
κουβερτούρα η γλάσσο έτοιμο γλάσσο
Εκτέλεση
Βράζουμε την φλούδα από τα πορτοκάλια τα αλέθουμε μετά αλέθουμε και τα καρύδια βάζουμε και την ζάχαρη τα ανακατεύουμε όλα μαζί μετά βάζουμε φρυγανιά και τα πλάθουμε όταν τα πλάσουμε βάζο το γλάσσο και περιμένουμε να στεγνώσουν
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σοφία Γούλα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”