Σοκολατα
Μους σοκολάτας Γάλακτος με 2 Υλικά – Καταπληκτική συνταγή έτοιμη στα 2 λεπτά.
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Πανευύκολη αλλά πεντανόστιμη συνταγή για Μους σοκολάτας, θα την δοκιμάσουμε σίγουρα γιατί μας άρεσε πάρα πολύ.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Υλικά
-125 γρ. ION κουβερτούρα γάλακτος
-300 γρ. γιαούρτι πλήρες
-χαλβά τριμμένο ή μπισκότα θρυμματισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή λιώνοντας την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Αδειάζουμε στην κουβερτούρα μία ποσότητα από το γιαούρτι και ανακατεύουμε με το σύρμα.
Συμπληρώνουμε το υπόλοιπο γιαούρτι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Σε μπωλάκια, βάζουμε ποσότητα από τον τριμμένο χαλβά ή τα μπισκότα δημιουργώντας την βάση.
Σε σακούλα ζαχαροπλαστικής βάζουμε την Μους και γεμίζουμε τα μπωλάκια, τα οποία βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου για “Μους σοκολάτας” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ και μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Τώρα μπορείς και εσύ! Εύκολες και γρήγορες συνταγές για το τραπέζι σου. Προτείνουμε εξαιρετική μους σοκολάτας – τούρτα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Natassa Apataggelou- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΆ
Για το παντεσπάνι :
4 αυγά, 1 κούπα ζάχαρη, 1 κούπα αλεύρι, φαριν απ, 2 κτσ. κακάο, 1 βανίλια. Ψήνουμε, το αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε 2 με 3 πάτους.
Για το σιρόπι :
1 ποτήρι νερό, 3/4 ποτήρι ζάχαρη, 2κτσ. κακάο λίγο κονιάκ.
Για την μους:
1 κρέμα γάλακτος για σαντιγί 500 γρ,. 1 πακέτο τυρί κρέμα, 5 – 6 κτσ. ζάχαρη άχνη, 300 γρ. κουβερτούρα την οποία λιώνουμε με 150 γρ. γάλα και χλιαρή την ρίχνουμε στην σαντιγί.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στην τούρτα μου στο γαρνίρισμα έβαλα κουβερτούρα τριμμένη όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.
Η συνταγή μας είναι πανέτοιμη και μπορείτε πλέον να σερβίρετε η μους σοκολάτας. Καλή επιτυχία!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Natassa Apataggelou- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”