Συνταγές
Μμμ όνειρο! Ραβανί Βέροιας με σπιτικό παγωτό κεράσι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αννα Αννούλα – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
Με την σειρα που τα γραφω..ετσι θα χτυπηθουν.
4 ΑΥΓΑ.
1 κουπα μεγαλη ζαχαρη
1 κουπα μεγαλη καλαμποκελαιο
1 κουπα μεγαλη αλευρι
1 κουπα μεγαλη σιμιγδαλι χοντρο
1 κεσεδακι απλο γιαουρτι
1 φακελακι μπεικιν
2 βανιλιες.
Ψησιμο στους 170 βαθμους..για 60 λεπτα.
ΣΙΡΟΠΙ
4 κουπες μεγαλες ζαχαρη
4 κουπες μεγαλες νερο.
Ξυσμα πορτοκαλι
8′ λεπτα βρασιμο.
Εκτέλεση
Αφου βρασει το σιροπι..βαζουμε 1 κουταλια βουτυρο αγελαδινο.
Σιροπιαζουμε το ρεβανι καυτο με το σιροπι χλιαρο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αννα Αννούλα – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”