Συνταγές
Μανιτάρια portobello – νόστιμος τρόπος μαγειρέματος
Η Συνταγή είναι από Μένια Στεφοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
4 μανιτάρια πορτομπέλο τα καθάρισουμε και τα πέρασουμε ελαφρά από τη βρύση με τρεχούμενο νερό θα τοποθέτησουμε σε ένα ταψί αφού πρώτα έστρωσα μία λαδόκολλα έριξα λίγο ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι και τα έψησα στο φούρνο περίπου 20 λεπτά στους 180
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέχρι να ψηθούν τα μανιτάρια μου ετοίμασα σε ένα βαθύ μπολ έτριψα περίπου 150 γραμμάρια φέτα λίγη πιπεριά πορτοκάλι είχαμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι 100gr περίπου τυρί σφέλα και λίγο κεφαλοτύρι και τρεις φέτες σαλάμι αέρος
(μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι τυρί θέλετε ή ότι τυρί έχετε στο ψυγείο σας ανάλογα με τις γεύσεις σας έχουμε δοκιμάσει να βάλουμε και τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια γίνονται εξίσου πολύ νόστιμα)
μόλις ψήθηκαν τα μανιτάρια μου τα έβγαλα από από το φούρνο έκανα τέσσερις μπαλίτσες με τα τυριά και τα τοποθέτησαστα μανιτάρια μου έτριψα και λίγο κεφαλοτύρι από πάνω και ένα κομματάκι πιπεριά και τα ξαναέβαλα στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Μένια Στεφοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.