Συνταγές
Λουκούμι έχει γίνει – αγριογούρουνο στιφάδο για σήμερα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Σοφία Λεβέντη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κρέας και το αφήνουμε όλο το βράδυ σε ξύδι και αλάτι να καθαρίσει από το αίμα του, να μαλακώσει και να φύγει η μυρωδιά του..
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε και αυτά σε νερό με ξύδι όλο το βράδυ..
Το πρωί το Ξεπλένωουμε και το αφήνουμε να στραγγισει καλά..
Σε μεγάλη Βαθιά κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαριζω τα κρεμμύδια.. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και στο ίδιο λάδι τσιγαριζουμε και το κρέας, απ όλες τις πλευρές.
Σβήνουμε το κρέας με δύο κουταλιές της σούπας ξύδι.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, σκόρδο, καρότο σε χοντρές ροδέλες, αλάτι πιπέρι μπαχάρι, ξυλάκι κανέλα, ντοματοχυμο λίγη ζάχαρη και νερό να το σκεπάσει
Μόλις πάρει βράση χαμηλωνω θερμοκρασία και το αφήνουμε να σιγοβράσει όσο χρειαστεί να γίνει και να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και το κρέας.. Συνοδεύεται με ρύζι τηγανιτές πατάτες ή πουρέ.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Σοφία Λεβέντη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.