Συνταγές
Λαχταριστό, αφράτο και νοστιμότατο μπράουνι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από “Μένια Στεφοπούλου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200 γρ βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου 200γρ ζάχαρη 3αυγα 1βανιλια 100γρ αλεύρι ένα κουταλάκι του γλυκού μπέικον παουντερ
100γρ φουντούκια αλεσμένα όχι όμως σκόνη
125 γρ κουβερτούρα που την λιώνουμε σε Μπεν μαρί και την προσθέτουμε στο μίγμα στο τέλος μαζί με τα φουντούκια
(εγώ από πάνω έριξα λευκή σοκολάτα και κουβερτούρα )
ψήνουμε στον αέρα στους 170 αέρα σε ταψακι 22 που έχουμε βάλει λαδόκολλα
Νόστιμη συνταγή από “Μένια Στεφοπούλου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Δοκίμασε να φτιάξεις άλλη μια εξαιρετική συνταγή που δεν θα το μετανοιώσεις!
Ζουμερό, σοκολατένιο μπράουνις με λευκή σοκολάτα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”
ΥΛΙΚΑ
200 γρ λευκή σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια
200 γρ λευκή σοκολάτα λιωμένη
150 γρ. βιταμ soft
100 γρ. ζάχαρη
2 πρέζες αλάτι
4 αυγά
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανιλίνη
120 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με το μίξερ χτυπάμε καλά το βιταμ με την ζάχαρη, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει και να ασπρίσει.
Προσθέτουμε, διαδοχικά, τα αυγά, την βανίλια, το αλάτι, το αλεύρι…χτυπάμε λίγο ακόμα… προσθέτουμε τις δύο σοκολάτες (σε κομμάτια και λιωμενη) και τα ενσωματώνουμε προσεκτικά με μία μαρίζ.
Ρίχνουμε το μείγμα σε μία τετράγωνη φόρμα που την εχουμε καλύψει με λαδόκολα, ώστε να μην κολλήσει και να το ξεφορμάρουμε εύκολα…
Ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους στους 170° στον αέρα…
Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια… αν θέλουμε γαρνιρουμε με λιωμένη σοκολάτα….
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”