Υλικά
(Για 50 περίπου κουλουράκια)
500γραμ. αλεύρι ζέας ή άλλο μαλακό αλεύρι
80γραμ. σκόνη κακάο, άγλυκο
1 ½ φακελάκι baking powder
1⅓ κ. γλ. αλάτι
2 αυγά
150γραμ. καστανή ζάχαρη
200 ml ελαιόλαδο
200γραμ. φρέσκο γάλα
Επί πλέον
2 λαδόκολλες
1 ζεύγος γάντια μιας χρήσεως
Οδηγίες
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο και τα αναμειγνύουμε με το αλάτι και το baking powder.
Βάζουμε τα κουλουράκια μέσα σε δύο ρηχά ταψιά φούρνου, στρωμένα με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160º C στον αέρα για περίπου 20 λεπτά. Όταν ψηθούν, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε νε κρυώσουν.
Τα σερβίρουμε με ένα φλιτζάνι καφέ φίλτρου με άρωμα σοκολάτας ή ρόφημα σοκολάτας με άρωμα κανέλας. Ιδανικός συνδυασμός!
Καλή επιτυχία!
Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο helengrblog.blogspot.gr