Συνταγές
Έτοιμο γεμιστό ρολό κοτόπουλο με πατατούλες στον φούρνο και λάχανο σαλάτα με σως παρμεζάνα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Eirini Kamparoudi- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πρώτα του ριχνουμε απο επάνω λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι, λίγο καυτερή πάπρικα, ρίγανη, μουστάρδα και 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Έπειτα το βαζουμε στον φούρνο για ένα 15 λεπτό στους 150.
Στην συνέχεια καθάριζουμε και κοβουμε τις πατάτες μου κυδωνάτες σε ένα μπολ και τους βαζουμε ακριβώς τα ίδια υλικά: Ελαιόλαδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι, καυτερή πάπρικα, μουστάρδα, 1 κ.σ μέλι, και χυμό απο 1 λεμόνι στις πατάτες μου.
Μετά το 15 λεπτό πρόσθετουμε 1 ποτήρι νερό και τις πατάτες μου και το άφηνουμε να σιγοψήνεται μέχρι να πάρει χρώμα απ’ την μία μεριά και να το γυρίσουμε απ’ την άλλη. Και φυσικά δυνάμωνουμε και την θερμοκρασία στους 170 βαθμούς όπου και το τελείωσουμε σε αυτή την θερμοκρασία.
Σε όλη αυτή την διάρκεια που το ψηνουμε το γύριζουμε και απ’ τα πλάγια να πάρει χρώμα. Γενικά απο όλες τις μεριές για να ψηθεί και καλά
Για την σαλάτα μου κοβουμε το λάχανο και βαζουμε αλάτι και το τριβουμε . Μετά σε ένα μπολάκι βαζουμε 1 κ.σ μαγιονέζα, λίγη μουστάρδα, λίγο λεμόνι και ελαιόλαδο και ανακάτεψα να ομογενοποιηθούν. Τέλος πρόσθεσουμε την σως μου στην σαλάτα μου, ανακάτευουμε καλά να πάει παντού η σως μου και απο επάνω ριχνουμε λίγη τριμμένη παρμεζάνα
Η συνταγή μας είναι πανέτοιμη και μπορείτε πλέον να σερβίρετε το κοτόπουλο. Καλή επιτυχία!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Eirini Kamparoudi- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”