Συνταγές
Εξαιρετικό μοσχαράκι με χυλοπίτες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρολα ροδιζουμε μοσχαρακι κομμενο σε μεριδες. Μολις ροδισει προσθετουμε ενα κρεμμυδι ψιλοκομμενο, δυο σκελιδες σκορδο λιωμενες, μπαχαρι, ξυλο κανελας.
Σβηνουμε με λευκο κρασι και προσθετουμε χυμο ντοματας και νερο να σκεπασει το κρεας. Σιγοβραζουμε να μαλακωσει .
Οταν ριξουμε τα τουτουμακια πρεπει το υγρο να ειναι τριπλασιο της ποσοτητας των τουτουμακιων .
Ριχνουμε τα τουτουμακια, αλατι ,πιπερι και βραζουμε για πεντε λεπτα ,οχι παραπανω.
Τα υγρα που θα εχει το φαγητο , θα απορροφηθουν καθως κρυωνει
Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Κεντάκι κοτόπουλο τηγανιτό με χρυσαφένιο χρώμα.
Η Συνταγή είναι από κ. Maria Katsavou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο σε κομμάτια το μαριναρουμε σε 2 φλιτζάνια βουτυρογαλα και 2 αυγά για τουλάχιστον μισή ώρα.
Σε μπολ βάζουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι αλάτι και διάφορα μπαχαρικά πιπέρι, πιπέρι καγιέν, πάπρικα, σκόρδο ξερό, κρεμμύδι σε σκόνη, ρίγανη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βγάζουμε ένα ένα τα κομμάτια και τα βουτάμε στο μείγμα με το αλεύρι και τα βάζουμε σε καυτό λάδι που να σκεπάζει τα κομμάτια μέχρι να παρουν χρώμα.
Χαμηλώνουμε την φωτιά σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε 10-15 λεπτά.
Τα βγάζουμε σε μπόλικο χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το περιττό λάδι.
Η Συνταγή είναι από κ. Maria Katsavou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.