Συνταγές
Η δική μας ταραμοσαλάτα που φτιάχνουμε εδώ και χρόνια που δεν την αλλάζουμε με καμία
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ – “mageirikhkaisuntages.blogspot.com”.
Υλικά
200 γραμ ταραμά λευκό ή κόκκινο
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη και στημένο
1 φραντζόλα ολόκληρη ψωμί την κανονική φραντζόλα μπαγιάτικη .
ελαιόλαδο βάζω με το μάτι θα σας πω …
χυμό από 2 λεμόνια ..εδώ δοκιμάζετε κ προσθέτετε όσο σας αρέσει .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε την φραντζόλα στο νερό να μαλακώσει .
Την στύβουμε πολύ καλά και την βάζουμε στον κάδο του μίξερ .
Δουλεύουμε στην μεγάλη τραχύτητα μέχρι το ψωμί να γίνει αλοιφή .
Κατά το δούλεμα προσθέτουμε λίγο λαδάκι .. να το δείτε να γίνει σαν κρέμα ..
Αμέσως μετά προσθέτουμε τον ταραμά με το μίξερ ανοιχτό σε πιο χαμηλή ταχύτητα .
Μετά από λίγα λεπτά προσθέτω το κρεμμύδι ..αν δεν σας αρέσει μην βάλετε αλλά δίνει νοστιμιά .
Και αρχίζουμε λάδι λεμόνι εναλλάξ ..Λαδάκι περίπου 1 ποτήρι νερού θα το βλέπετε να το πίνει λίγο λίγο και θα βλέπετε να το απορροφάει ..να ξέρετε τραβάει λάδι η ταραμοσαλάτα .
Σε αυτό το σημείο δοκιμάζω κ αναλόγως πόσο λεμονάτο τον θέλουμε προσθέτουμε λεμόνι αν χρειάζεται !
Αδειάζουμε σε ταπεράκι και ..καλές βουτιές ..δεν μένει για πολύ
Πάρα πολύ ωραία …το μυστικό της είναι να γίνει εντελώς κρέμα το ψωμί !
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!
Η Συνταγή είναι από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ – “mageirikhkaisuntages.blogspot.com”.