Συνταγές
Εύκολο τσιζκέικ που η συνταγή έχει σίγουρη επιτυχία!
Η Συνταγή είναι από κ. Χρυσούλα Δημοπούλου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 και μισό πακέτο μπισκότα digestive
1 και μισό πακέτο τυρί Philadelphia το κλασικό όχι με λίγα λιπαρά
1 γιαούρτι φαγε με 5% λιπαρά 200 γραμμάρια
Μισό βηταμ
1 ζαχαρουχο γάλα Νουνού
3 κουταλιές λεμόνι
Ένα κουτί μαρμελάδα κεράσι 400 με 500 γραμμάρια
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σπάμε στο μουλτι τα μπισκότα σε σκόνη. Ζεσταίνουμε το βηταμ όχι όμως να κάψει ίσα ισα να λιώσει και να μαλακώσει. Ενσωματώσουμε το βηταμ με τα μπισκότα και το βάζουμε σε ταψάκι με τσέρκι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να πάρει χρώμα το μπισκότο. Αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε σε μπωλ όλα τα υπόλοιπα υλικά γύρω στο 3λεπτο και βάζουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο.
Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα για να σφίξει. Χτυπάμε την μαρμελάδα με ένα πιρούνι για να μαλακώσει και την βάζουμε πάνω από την κρέμα.
Σε 3 ώρες είναι έτοιμο. Όσο πιο πολύ μείνει τόσο καλύτερο.
αν μείνει στο ψυγείο και όλο το βράδυ θα είναι τέλειο το πρωί.
Η Συνταγή είναι από κ. Χρυσούλα Δημοπούλου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.