Συνταγές
είναι η πιο νόστιμη τριφτή μηλόπιτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από ArtemisTaia Arampatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
το μέτρο είναι το ίδιο 1ποτηρι νερού ελαιόλαδο 1ποτηρι ζάχαρη καστανή 1ποτηρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα 2 πορτοκαλιών..500γρ.αλευρι. γ.ο.χ. 1μπεικιν 2 βανίλιες γέμιση: 4 μήλα της αρεσκείας σας 1κ.γ.κανελα 1βανιλια 1φ.καφε.ζαχαρη μια τσιμπια γαρύφαλλο σκόνη 1/2 ποτήρι καρύδια χοντροκομμενα προαιρετικά.
σε ένα μπολ ρίχνουμε ελαιόλαδο τον χυμό το ξύσμα την ζάχαρη ανακατεύω καλά…προσθέτουμε αλεύρι μπεικιν βανίλια ανακατεύω καλά χωρίζουμε την ζύμη σε δύο ίσα μέρη λαδώνω τσερκι στρωνω την μισή ζύμη
συνεχίζουμε με την γέμιση…4 μήλα τα έχω καθαρίσει και τριψει στον τρίφτη έριξα τον χυμό μισό λεμονιού για να μην μαυρίσουν τα στραγγισουμε να βγουν τα υγρά τους έβαλα την ζάχαρη κανέλα γαρύφαλλο βανίλια καρύδια ανακατεύω καλά στρωνω την γέμιση από πάνω την υπόλοιπη ζύμη σε μικρά τριφτα κομμάτια
ψήνουμε σε προθερμανσμενο φούρνο πάνω κάτω αντιστάσεις και αέρα στους 170° για 50″ λεπτά αφήνω να κρυώσει και πασπαλιζουμε με άχνη
Η Συνταγή είναι από ArtemisTaia Arampatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχουμε χιλιάδες διαλεγμένες συνταγές, δοκιμασμένες όλες για σίγουρη επιτυχία.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!