Συνταγές
Δέκα με τόνο για το πιο σούπερ γλυκό φράουλας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο πυρεξ η το ταψι η και σε ταπερ (26ν) μια σειρα φρυγανιες
Κανουμε ενα ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 1 ποτηρι νερου νερο με 1 ποτηρι ζαχαρη για 3 λεπτα!Σιροπιαζουμε τις φρυγανιες
Κανουμε και μια ΚΡΕΜΑ:
1 λιτρο γαλα με 5 κ.σ.ζαχαρη ,80 γρ καστερ παουντερ η 100 γρ κορν φλαουρ!Την ριχνουμε πανω στις φρυγανιες
Αφηνουμε να κρυωσει
Κανουμε και τις ΦΡΑΟΥΛΕΣ:Κοβουμε σε κομματακια 500 γρ φραουλες
Τις βαζουμε σε ενα μπολ και ριχνουμε 1 κ.σ.ζαχαρη,μισο λεμονι τον χυμο του
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ανακατευουμε
Τις σκεπαζουμε για 1 ωρα. Στην συνεχεια τα υγρα που βγαλαν τα ριχνουμε στην κατσαρολιτσα
Ριχνουμε μεσα 1 κ.σ.κορν φλαουρ,1 κ.σ.ζαχαρη,100 ml νερο τα ανακατευουμε τα βαζουμε στην εστια στο χαμηλο
Ριχνουμε και τις φραουλες ανακατευουμε ελαφρως μολις δεσει κατεβαζουμε αφηνουμε λιγο σε θερμοκρασια δωματιου και στην συνεχεια το ριχνουμε με προσοχη πανω στην κρυα κρεμα
Αφου κρυωσει στην συνεχεια στο ψυγειο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”