Συνταγές
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο – Υπέροχο φαγητό αγαπημένο και νόστιμο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Κατερίνα Λάμπρου- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμα 1 μεγάλο κρεμμύδι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ανιθο – μαϊντανό – δυόσμο 1/2 κούπα ρύζι Καρολίνα αλάτι πιπέρι, λίγο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κιμά αλάτι πιπέρι το ρύζι το κρεμμύδι ( το έχουμε κόψει στο μουλτι ) επίσης ψιλοκοβουμε ανιθο , μαϊντανό, δυόσμο,το λάδι, ζυμωνουμε καλά, πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα περνάμε από το αλεύρι τα τοποθετουμε σε πιατέλα. Σε κατσαρόλα βάζουμε νερό και το ανάλογο λάδι μια πατάτα σε κύβους και ροδελες καρότο όταν πάρει βράση προσθέτουμε τα γιουβερλακια τα οποία βράζουμε σε μέτρια φωτιά 3/4 της ώρας.
Για το αυγολέμονο :
χτυπάμε καλά στο μουλτι 3 αυγά προσθέτουμε χυμό λεμονιού και μια κουταλιά σούπας κορν φλαουρ συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο, προσθέτουμε αλατι πιπέρι και ζουμί από το φαγητό χτυπάμε λίγο ακόμα και περιχυνουμε με αυτό το μείγμα το φαγητό , κουνάμε κυκλικά τη κατσαρόλα ,κλείνουμε τη φωτιά, το φαγητό μας είναι έτοιμο
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή για γιουβαρλάκιασου ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Κατερίνα Λάμπρου- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”