Συνταγές
Γλύκισμα σκέτο – γιουβέτσι μοσχαράκι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ- ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρέας που είναι από στήθος με δυο μεγάλα κρεμμύδια, σβήνουμε με μισό ποτήρι του κρασιού κρασί, μετά ρίχνουμε αλάτι πιπέρι μπαχάρι σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά σούπας πελτέ κανέλα και νερό.
Μόλις βράσει το κρέας προθερμαίνω τον φούρνο, ρίχνουμε αρκετό νερό μετά στην κατσαρόλα κ αφήνω να πάρει βράσει βάζουμε το κρέας στο ταψί και ρίχνουμε το καυτό ζουμί .
ρίχνουμε και το κριθαράκι μέσα στο 1 κιλό κρέας μισό πακέτο και κάτι, και βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 220 μέχρι να ψηθεί.
Μέχρι το τέλος ανακατεύω 3 -4 φορές αφήνουμε περίπου 20 λεπτά ..στο τέλος σβήνουμε και αφήνουμε λίγο να κρατάει.
μέχρι να σερβίρουμε για να φάμε φουσκώνει και χυλώνει από μόνο του
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή για ..
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς! Μια υπέροχη κοπανιστή με απίθανο συνδυασμό γεύσεων σε μια κουταλιά!
Υπεροχη κ ευκολη κοπανιστή ,ενα τελειο συνοδευτικο με πολύ μικρά κομμάτια φέτας νόστιμη πάστα ντομάτας και το καυτερό μπούκοβο.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor
Υλικά
400gr. τυρί φέτα θρυμματισμένη
100gr. πάστα ντομάτας
200ml. ελαιόλαδο
1κτγ. μπούκοβο
1/4κτγ. σκόρδο σε σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε στο multi τη μισή φέτα και τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε την υπόλοιπη μισή φέτα και χτυπάμε καλά. Ενδιάμεσα σταματάμε το Multi, ανακατεύουμε λίγο με ένα κουτάλι και συνεχίζουμε.
Μετά από λίγο η κοπανιστή είναι έτοιμη.
Σερβίρεται κρύα.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή για “κοπανιστή ” εδώ και κάντε εγγραφή στο κανάλι :
Η συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor