Συνταγές
Μπράβο για την ιδέα και φυσικά την γεύση! Γεμιστό ρολό με κολοκυθάκια
Η Συνταγή είναι από Maria Anestaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά έξι αυγά με λίγο αλάτι, μαύρο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
Σε ένα σουρωτηρι τρίβουμε δύο μέτρια κολοκυθάκια και δύο μέτριες πατάτες.
Τα στιβουμε με τα χέρια μας και τα προσθέτουμε στο μείγμα με τα αυγά.
Προσθέτουμε και δύο κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε σε ένα ταψακι 25*30 αντικολλητικό χαρτί αδειάζουμε το μείγμα και βάζουμε σε όλη την επιφάνεια λεπτές φέτες κολοκυθάκια.
Ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά στους 170 βαθμούς στον αέρα.
Όταν ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο και το αναποδογυρίζουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί.
Πασπαλιζουμε όλη την επιφάνεια με τριμμένη φέτα,φέτες ντομάτας , κομματάκια πράσινη πιπεριά, φέτες κίτρινο τυρί και φέτες ζαμπόν.
Με την βοήθεια του χαρτιού το τυλίγουμε σε ρολό.
Τυλίγουμε το ρολό με αντικολλητικό χαρτί και το τοποθετούμε ξανά στο ταψί.
Ψήνουμε το ρολό για 10 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Σερβίρουμε με αγγουράκι και ντοματινια
Σαν το σπιτικό δεν έχει!
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Maria Anestaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.