Συνταγές
Εύκολα και λαχταριστά ατομικά μπουγατσάκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Georgia Chatzimanoli-Grimwood-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1 ΦΥΛΟ ΣΦΟΛΙΆΤΑΣ
ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ!
((ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΊΩΜΑ ))
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ
500ml ΓΑΛΑ
150 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ
110 ΓΡ. ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΧΟΝΤΡΌ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 Κ.Σ. ΒΟΎΤΥΡΟ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΜΌΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ
ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΌΛΙΣ ΠΉΞΗ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ (ΑΝΑΚΑΤΕΎΩ ΚΆΠΟΥ ΚΑΠΟΥ)
ΑΝΆΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΆΤΑ
ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΦΌΡΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΟΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ. ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΟΛΙΆΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ 12 ΤΕΤΡΆΓΩΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΈΝΑ ΕΝΑ ΤΟ ΦΎΛΟ ΚΑΙ ΠΙΈΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΝΑ ΣΤΡΏΣΕΙ ΟΜΟΙΌΜΟΡΦΑ
ΜΕΤΆ ΜΕ ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ Κ.Σ ΚΡΈΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΆΤΗ (ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΛΙΓΗ ΚΡΈΜΑ) ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΑΈΡΑ ΓΙΑ 15.ΜΕ 20 ΛΕΠΤΆ
ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΟΥΝ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΕΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΆΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ!! ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΑ!! ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΤΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Georgia Chatzimanoli-Grimwood -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”