Γλυκα
Απλά και νόστιμα σοκολατένια βραχάκια για περιόδους νηστείας!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Πραγματικά υπέροχα ! Θα τα κάνεις πολύ συχνά!!! Μμμμμμ αγαπημένο γλύκισμα τα σοκολατένια βραχάκια – ένα κέρασμα που με αυτή τη γέμιση έχει παέι σε άλλο επίπεδο γεύσης
H συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor
Υλικά
200gr. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
70gr. αμύγδαλα καβουρδισμένα
50gr. γκράνμπερι
50gr. καρύδια καβουρδισμένα
30gr. σταφίδες ξανθές
1κτσ. ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το ηλιέλαιο και στη συνέχεια αδειάζουμε τα αμύγδαλα και το γκράνμπερι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Σε μία λαδόκολλα τοποθετούμε ποσότητα από το μίγμα με ένα κουτάλι, έως ότου να τελειώσουν τα αμύγδαλα και τα γκράνμπερι.
Ρίχνουμε στο μπωλ με τη λιωμένη κουβερτούρα τις σταφίδες και τα καρύδια, ανακατεύουμε και με τον ίδιο τρόπο παίρνουμε ποσότητα από το μίγμα και το τοποθετούμε στη λαδόκολλα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν σερβίρουμε.
Κάνε εγγραφή στο κανάλι και δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο..
Καλή απόλαυση σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τα πιο λαχταριστά “σοκολατένια βραχάκια” ever!
H συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή ..
Δεν τρως μόνο ένα – απλά εκπληκτικά σοκολατάκια με γέμιση Lila pause
Η Συνταγή είναι από κ. Ευδοκία Παπαμακαρίου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα
κουβερτούρα για την επικαλύψει κ λίγο λαδάκι
γεμιση:
Υλικα για την κρέμα kiss:
600γρ.κρεμα γαλακτος 35% λιπαρα, 300γρ.τυρι φιλαδελφεια, 1 ζαχαρούχο, 23 καραμέλες φραουλα Oeei χτυπημένες σε σκόνη,2 σοκολάτες Lila pause, κ 1 καπακακι κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικης
Εκτελεση κρεμας:
χτυπαμε στο μιξερ τα 600γρ.κρεμα γαλακτος σε σφιχτει σαντιγη, μετα ριχνουμε το τυρί, το ζαχαρούχο, τις καραμέλες που τις έχουμε θρυμματισει σε σκόνη, την σκόνη δηλαδή,τις 2 σοκολάτες Lila pause που τις έχουμε ψιλοκοψει
Τελος ριχνουμε λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικης,για να δώσουμε λίγο χρώμα παραπάνω
Κανουμε μια αφρατη κρεμα χτυπώντας καλά κ έτοιμη.
Λιωνουμε την σοκολατα με λίγο λάδι, αλυφουμε τις θήκες με την σοκολατα,βαζουμε ψυγειο να παγώσουν, μετα πάλι αλυφουμε με την σοκολατα πάλι ψυγειο,γεμίζουμε με την κρεμα κ τελειώνουμε πάλι με σοκολάτα.
Η Συνταγή είναι από κ. Ευδοκία Παπαμακαρίου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.