Συνταγές
Ένα υπέροχο παστίτσιο για μας που είχαμε πολύ καιρό να το φάμε και το ευχαριστηθήκαμε
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Χρυσούλα Παπανικολάου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
τσιγαριzουμε κιμά όπως τον κάνουμε για τα μακαρόνια μόνο που εγώ βάζουμε και φρέσκα μπαχαρικά θυμάρι Μαντζουράνα μαϊντανό και φρέσκια ντομάτα
βράζουμε και ταακαρονια για 6 λευτα περίπου στραγγίζουμε και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν μπασαμελ για το δικό μου ταψί χρειάζεστε 1 λίτρο γάλακαι νομίζουμε ότι την κάνουμε λίγο διαφορετικά πάντα μου αρέσει να πειραματίζεται και βρήκα ότι είναι τέλεια
βάζουμε ελαιόλαδο και βούτυρο μισό μισό δεν μετρά πάντα με το μάτι και αν δουμε ότι χρειάζεστε κιαλο βάζουμε λοιπόν 3 κ.σ αλεύρι 2 κ.σ σιμιγδάλι ψιλό και 2 κσ κόρν φλαουερ που το διαλύουμε σε λίγο νερό περίπου ένα φλυτσανακι του καφέ όχι πολύ γεμάτο όταν σχουρινι το αλεύρι με το σιμιγδάλι που ανακατεύουμε
συνεχώς ριχνoyme γρήγορα το γάλακαι ανακατεύουμε γρήγορα ναην μας σβολιάσει ρίχνουμε με αμέσως και το κόρν Φλάουερ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει κατεβάζουμε
ρίχνουμε 2 κρόκους αυγών με γρήγορες κινήσεις να μην μας καεί τα ασπράδια τα κάνουμε μαρέγκα και τα βάζουμε στα μακαρόνια βάζουμε και λόγω μπεσαμέλ και βάζουμε στο ταψί ρίχνω επάνω τυρί αυτή τη φορά είχα μοτσαρέλα και εμεν ταλα έβαλα και μισή κουτάλα μπεσαμλστον κιμά και τα έβαλα στα μακαρόνια λίγο ακόμα τυρί και τα υπόλοιπα μακαρόνια και την μπεσαμέλ
ψήνουμε στους 190 βαθμούς κελσίου αντίστασης μέχρι να γίνει
Η Συνταγή είναι από Χρυσούλα Παπανικολάου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Παραδοσιακά μαγειρευτά που μοσχοβολάνε μαμαδίσια περιποίηση.
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..