Συνταγές
Ένα γλυκό Χιονάτη με παντεσπάνι – συνταγή γερμανική
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Fotini Karagianni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
100gr μαργαρίνη
150 ζάχαρη
3 αυγά
μία βανίλια
μισό φακελάκι baking
200gr αλεύρι
2 κουταλιές κακάο
θα της ρίξουμε μέσα στη μισή ζύμη
Tα χτυπάμε με τη σειρά όπως τα έγραψα στρώνουμε στο ταψάκι μας την άσπρη ζύμη πρώτα και μετά αυτή με το κακάο και ρίχνουμε τα κερασάκια σκορπισμένα
Και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς 30 με 40 λεπτά αναλόγως το φούρνο.
Για την άσπρη κρέμα θα χρειαστούμε.
400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια ζάχαρη
δύο φακελάκια για την σαντιγί
Μία βανίλια ένα γιαούρτι στραγγιστό 500 gr τα χτυπάμε και αυτά με τη σειρά και τα στρώνουμε στο γλυκό Αφού έχει κρυώσει .
Για τον ζελέ
από πάνω Θα χρειαστούμε ένα φακελάκι torten gus μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη 1/4 το χυμό από τα κεράσια
το βάζουμε ανακατεύουμε σιγά-σιγά να σφίξει με ένα σύρμα στο κατσαρολάκι το ρίχνουμε από πάνω και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει
Η Συνταγή είναι από Fotini Karagianni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για παντεσπάνι με μέλι.
Υλικά
5 αυγά
180γρ. ζάχαρη
1 κουταλιά μέλι
150γρ. αλεύρι
75γρ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση
1. Στο δοχείο του μίξερ, χτυπάτε τους κρόκους και προσθέτεετ τη ζάχαρη και το μέλι μέχρι να διογκωθούν. Προσθέστε το αλεύρι και το άμυλο.
2. Χτυπάτε τα ασπράδια και ρίχνετε σε τρεις δοσεις στο μείγμα. Ενώνετε με σπάτουλα.
3. Αλοίφετε μία φόρμα με βούτυρο και αλευρώνετε. Ρίχνετε μέσα τη ζύμη.
4. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά .