Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά:

180 γραμμάρια αλεύρι
60 γραμμάρια τυρί τριμμένο  γραβιέρα
1 κουταλάκι του μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
120 ml  γάλα
80 ml  φυτικού ελαίου
200 γραμμάρια τυρί φέτα
80  γραμμάρια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι αλάτι , πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

1
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.

Βήμα 2

2
Προσθέστε το αλεύρι,  το τυρί τριμμένο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.

Βήμα 3

3 4
Προσθέτουμε τους  κύβους φέτας και τις  πράσινες ελιές.

Βήμα  4

5
Ανακατέψτε ξανά μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Βήμα 5

6
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Βήμα 6

7
Αφήστε το  να κρυώσει και μετά σερβίρετε και  Καλή σας Όρεξη!

9

melitzolithos

Δες και αυτό!
Μελιτζάνες ιμάμ με κρέμα φέτας και φρυγανισμένο ψωμί
Διαφήμιση