Συνταγές
Τα πιο γλυκά και νόστιμα τριαντάφυλλα – Τραγανές δίπλες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σοφια Ντοκου-Σπιτικές απολαύσεις της Καίτης”
ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ
6 ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΓΑ
800 γρμ ΑΛΕΥΡΙ ΑΛΑΤΙΝΗ Γ Ο Χ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΛΙΚΕΡ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
1 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ
ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
2 ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΠΕΗΚΙΝ
ΥΛΙΚΑ ΣΙΡΟΠΙΟΥ
500 γρμ ΝΕΡΟ
500 γρμ ΜΕΛΙ
500 γρμ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΞΥΛΟ ΚΑΛΕΛΑΣ
10 ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
2 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΕΥΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΚΕΡ ΧΥΜΟ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΔΑΡΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΛΑΞ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΗΚΙΝ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ Η ΖΥΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 8 ΜΕΡΗ
ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΘΟΥΜΕ 8 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ
ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΩΝ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΟΥ , ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΑ ΛΕΠΤΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΙΩ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΘΕΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΝΑ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΛΩΡΙΔΑ ΖΥΜΗΣ
Η ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙΖΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΕΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΙΡΟΠΙΟΥ
ΒΟΥΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ , ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΓΛΥΚΕΡΕΣ ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΡΥΔΙ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σοφια Ντοκου-Σπιτικές απολαύσεις της Καίτης”