Συνταγές
Εξαιρετικό γλύκισμα!! Ωραιότατη τούρτα χιονούλα αφράτη και λαχταριστή
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ
5 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1,5 ποτήρι αλεύρι ανακατεμένο με ένα μπέικιν και μια βανίλια
Μισό ποτήρι νερό
2 κτσ. σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν βανίλια το νερό και το λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά, θα το δείτε να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Ταψί Νο. 32.
Χτύπησα 2 μορφάτ, 1 ζαχαρούχο.
Άφησα το παντεσπάνι να κρυώσει, το χώρισα στα δύο και ράντισα με λίγο γάλα.
Από πάνω για διακόσμηση χριστουγεννιάτικα ζαχαρωτά και καρύδα!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο.
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή.
Λατρεία μεγάλη – Εύκολη και γευστική τούρτα με σαβαγιάρ έτοιμη μέσα σε δέκα (10) λεπτά μόνο.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ:
2 πακέτα σαβαγιάρ, 200 γρ. γάλα φρέσκο, 1 μορφάτ μεταλλικό κουτί, 2 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη, 4 κτσ. κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε το μορφάτ με την άχνη σε σαντιγί. Χωρίζουμε το μίγμα σε δυο μπολ και στο ένα ρίχνουμε το κακάο και το χτυπάμε 1 λεπτό με το μίξερ.
Παίρνουμε το σκεύος που θα το συναρμολογήσουμε. Βάζουμε μια σειρά σαράγια βουτώντας τα συγχρόνως στο γάλα. Βάζουμε την λευκή σαντιγί.
Απάνω ξανά σαβαγιάρ και την σκούρα σαντιγί. Και τέλος σαβαγιάρ, σαντιγί.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”