Γλυκα
Πολύ ωραία τούρτα αφράτη και πολύ λαχταριστή με ινδοκάρυδο
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Για το παντεσπάνι
5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη
1 μπέικιν
1 και μισή κούπα αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν
1 φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ νεράκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για τις κρέμες
Για την μέσα κρέμα, χτύπαμε μια έτοιμη κρέμα στιγμής με 400 ml κρύο γαλα και για από επάνω 1 μόρφατ με μισό κουτί ζαχαρούχο η γκαρνί.. ότι θέλετε.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το νεράκι .
Παίρνουμε ενα ταψάκι 26εκ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.
Θα το δείτε θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Το κόβουμε στη μέση ρίχνουμε λίγο σιρόπι ή κομπόστα κάτι τέτοιο να ποτίσει λιγάκι.
Και το στήνουμε.
Η διακόσμηση ότι.θέλουμε κ έχουμε.
Βάζουμε καρύδα φράουλες και σοκολατάκια BOUNTY με καρύδα που τα πάταμε να γίνουν στρογγυλα βαζουμε λίγο ζαχαρουχο από πάνω και καρύδα
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.