Συνταγές
Το πιο γρήγορο και πεντανόστιμο φαγάκι του καλοκαιριού – δεν φεύγει ποτέ από την μόδα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγανι με 2-3 κουτάλι λάδι τιγανισα 8 πιπεριές χωρίς τα σπόρια, όταν έχουν γίνει μισό τηγανιτό
τα αφερεσα και στο ίδιο τιγανι σήμερα τα έχω βάλει χωρίς κρεμιδι έβαλα μόνο 3 ντομάτες χοντρό κομενα με 1 κγ ζάχαρη, 1 κουτάλι αλάτι, 1 κουτάλι κόκκινη πιπέρι, 1 κουτάλι ριγανι, 1 κουτάλι μίγμα μαροπιπερο κύμινο, 1 φιλτζανι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο
το άφηνουμε να βράσει λίγο η σάλτσα μετά έβαλα της πιπεριές γιά λίγα λεπτά να δέσει με την σάλτσα
στο τέλος βαζουμε μπουκοβο και μαϊντανό ψιλοκομμένο
συνοδεύεται με φέτα κατσικίσιο και παίρνουμε φρέσκο ψωμί και βουταμε
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή ..
Τι θα λέγατε για Καλοκαιρινές πιπεριές γεμιστές με τυριά;.
Υλικά:
3 κόκκινες πιπεριές
3 πορτοκαλί πιπεριές
3 κίτρινες πιπεριές
200 γρ φέτα
100 γρ έμενταλ
100 γρ γκούντα
1 κονσέρβα μανιτάρια
2-3 αβγά
πιπέρι
βασιλικός
θυμάρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ζεματίζουμε τις πιπεριές σε βραστό νερό ώστε να μαλακώσουν (περίπου 5-10 λεπτά).
Σοτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο λάδι και αφήνουμε μέχρι να πιούν τα υγρά.
Σε ένα δοχείο αναμιγνύουμε τα τυριά τριμμένα και προσθέτουμε λιγο πιπέρι, το βασιλικό και τα αβγά με τα μανιτάρια.
Σε πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τις πιπεριές και αφού τις έχουμε ανοίξει γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών.
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι, ρίχνουμε ελαιόλαδο, από μια κουταλιά γεμάτη της σούπας στην κάθε πιπεριά και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 C.