Οσπρια
Φτιάξτε την αγαπημένη σας τηγανιά με ρεβύθια και λουκάνικα – Εξαιρετικός συνδυασμός!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Τι να φάμε αύριο….και ποιος αντέχει μέχρι αύριο… τόσο λαχταριστο που είναι πάλι αυτό το πιάτο με ρεβύθια .
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
-2 λουκάνικα
-400 γρ. ρεβύθια βρασμένα ή σε κονσέρβα
-χυμός από μισό λεμόνι
-αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή κόβοντας τα λουκάνικα σε φέτες.
Τα τηγανίζουμε. Χρησιμοποιούμε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ρεβύθια στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Στίβουμε το μισό λεμόνι και ανακατεύουμε.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ και διάλεξε την επόμενη ξεχωριστή συνταγή για “ρεβύθια” !
Χωρίς όρια, πειραματίσου με διάφορα υλικά και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς που σου αρέσουν!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για πολύ νόστιμους μυρωδάτους ρεβυθοκεφτέδες.
Η Συνταγή είναι από κ. Γωγω Λασκαρη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. ρεβυθια μουλιασμενα
150-200 γρ. αλευρι γοχ
1/2 ματσακι μαιντανο φρεσκο
Λιγα κρεμμυδακια φρεσκα
Αλατι, πιπερι, κυμινο
3 σκελιδες σκορδο
Λαδι για τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Αλεθουμε τα ρεβυθια στο μπλεντερ και προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και πλαθουμε κεφτεδακια.
Τηγανιζουμε σε λαδι σε χαμηλη φωτια μεχρι να ροδισουν.
Η Συνταγή είναι από κ. Γωγω Λασκαρη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.