Συνταγές
FERRERO ROCHER – Πολύ καλό, πρακτικά εύκολα και νοστιμότατο και για όλες τις στιγμές
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το μειγμα
Θρυμματιζουμε σε μουλτι 4 σοκοφρετες με μια κουπα καβουρδισμενα φουντουκια επισης κομμενα στο μουλτι τα ανακατευουμε με ενα κουτι μερεντα 360γρ.. αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί σοκοφρέτες ένα κουτί πουράκια caprice
Tα αφηνουμε 10 λεπτα στην καταψυξη και τα πλαθουμε σε μπαλακια!!
Για την επικάλυψη
Λιώνουμε 2 σoκολατες γαλακτος κουβερτουρα 125 γρ η καθε μια σε μπεν μαρι, εριξα μεσα μιση κουπα τριμμενα φουντουκια 3 κουταλιες λαδι ελαφρυ
Τα βαζουμε ενα ενα μεσα στην σοκολατα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο να παγωσουν.
Επισης αντι για σοκοφρετες μπορειτε να θρυμματισετε ενα μικρο κουτι πουρακια Caprice
Τα φουντουκια τα καβουρδιζουμε για 5 λεπτα στο γκριλ του φουρνου
τα φυλάμε στην κατάψυξη και θα βγάζουμε 5 λεπτά πριν σερβίρουμε .
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.