Πανεύκολα, γρήγορα, νόστιμα!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Άπλωσα ένα φύλλο σφολιάτας στον πάγκο μου πάνω σε λαδόκολλα και άλλειψα μερέντα στο μισό φύλλο (από την στενή πλευρά).
Στην συνέχεια, δίπλωσα στη μέση το φύλλο (έφερα δηλαδή την άδεια μεριά του φύλλου πάνω από την μερέντα), πάτησα ελαφρά να κολλήσει η μερέντα και στην άλλη μεριά και έκοψα σε λωρίδες 1,5 εκατοστού περίπου τις οποίες στριφογύρισα με τα δάχτυλα μερικές φορές.
Έπειτα μετέφερα την λαδόκολλα με τα κριτσίνια στη λαμαρίνα του φούρνου μου και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα για εικοσι λεπτα περίπου στους 190 – 200 βαθμούς.
Τέλος, πασπάλισα με άχνη πριν τα σερβίρω ζεστά.