Συνταγές
Μυρωδάτα κουλουράκια βανίλιας με μαργαρίνη χωρίς αυγά και ζάχαρη
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη Συνταγή από κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά Συνταγής
450 γραμ. αλεύρι γοχ κοσκινισμένο
115 γραμ. ζάχαρη άχνη stevia
10 γραμ. Μπέικιν Πάου ντερ
1 κουτ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
300 γραμ. μαργαρίνη, κρύα από το ψυγείο
Λαδόκολλα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς κελσίου.
Βάζουμε, στον κάδο του μίξερ, όλα τα υλικά, και τα χτυπάμε με το φτερό, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να μαζευτεί η ζύμη, γύρω από το φτερό.
Χωρίζουμε τη ζύμη, σε κομμάτια των 30 γραμ.
Πλάθουμε τα κουλουράκια, τα αραδιάζουμε στο ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα, αφήνοντας, απόσταση μεταξύ τους.
Ψήνουμε, στην μεσαία σχάρα, του φούρνου μας, για περίπου 15 – 20 λεπτά.
Η δόση βγάζει, 2 ταψιά μεγάλα του φούρνου.
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Κάθε φορά που μπαίνεις στην κουζίνα για να μαγειρέψεις, η μαγεία ξεκινά!
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς..
Ρίξε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική πρόταση για σπιτική Βανίλια υποβρύχιο – Ιδανική για το καλοκαίρι!
Η Συνταγή είναι της κ. Anthoula Tsouvela – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”
ΥΛΙΚΑ
2 κουπες ζαχαρη,
1&1/2 κουπα νερο,
1 με 1/2 κτσ χυμο λεμονιου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βραζουμε μεχρι να δεσει το σιροπι.
Βαζουμε λιγο σιροπι σε ενα ποτηρι νερο και αν δεν διαλυθει ειναι ετοιμο.
Σχεδον 20″ βρασιμο απο την στιγμη που θα αρχισει ο βρασμος.
Αφηνουμε να χλιαρινει και βαζουμε στο μιξερ.
Χτυπαμε σε μετρια προς δυνατη ταχυτητα 23 λεπτα.
Στο διαστημα αυτο προσθετουμε 3 βανιλιες.
Βαζουμε αν θελουμε χρωμα ζαχαροπλαστικης.
Στο ενα εβαλα κοκκινο και αρωμα τριανταφυλλο.
Εβρασα ομως περισσοτερο το πρωτο σιροπι και ειναι σκληρη πολυ η βανιλια.
Στην ασπρη εριξα λιγες σταγονες πικραμυγδαλο.
Την βαζουμε στο ψυγειο.
Η Συνταγή είναι της κ. Anthoula Tsouvela – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”