Συνταγές
ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ ή ΤΟΥΡΛΟΥ; Αυτό το φαγάκι γενικά… δε το λες και πολύ ελαφρύ…
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα 3 λουκάνικα Τρικαλινα με πράσο
Πιπερίτσες πράσινες, ντοματούλες όλα κομμενα σε κομματια, 1 μεγάλο κρεμυδι σε ροδέλες,2-3 σκελίδες σκορδο ψιλοκομενο, τρεις πατατούλες κομμενες σαν τηγανιτες, 5-6 λιαστές ντομάτες, λαδακι και αλατοπίπερο
Σωταρουμε όλα τα υλικά με το κρεμυδι και το λαδακι, και τα άφηνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να μελωσουν
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Θαυμάσιο σπετσοφάι.. ένα υπέροχο πιάτο
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο
4 πράσινες πιπεριές
1κουταλιά της σούπας μέλι
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο
1 μεγάλη κουταλιά σπιτική σάλτσα και μία λιγότερη πελτέ εμπορίου
Λίγο κρασί
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε πιπεριές σκόρδο και λουκάνικο μαζί. Όταν μαραθούν και μαλακώσουν οι πιπεριές σβήνετε με λίγο κρασάκι..
προσθέτετε μία κουταλιά μέλι και ανακατεύεται.
ρίχνετε λίγο αλάτι και πιπέρι ,τις σάλτσες λίγο νεράκι και σιγοβράζετε για ένα τέταρτο ή μέχρι να δέσει ωραία η σάλτσα του.
Αφαιρούμε από την κουζίνα και σερβίρουμε.
Στην ελληνική κουζίνα ξεχωρίζει ως ένα παραδοσιακό και μερακλίδικο φαγητό!
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που χωρίς αμφιβολία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάε περίπτωση!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.