Συνταγές
Έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό! Σπέσιαλ Χοιρινή τηγανιά γεμιστή σε καρβελάκι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Έλα να φτιάξουμε σήμερα μία ιδιαίτερη συνταγή για χοιρινή τηγανιά για να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο τραπέζι. Αφού τσιγαρίσουμε τα υλικά, τα τοποθετούμε μέσα σε ένα καρβελάκι ψωμί και σε μισή ωρίτσα φούρνο έχεις ένα τέλειο πιάτο!
Υλικά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
Ελαιόλαδο
750 γρ χοιρινές μπουκιές για τηγανιά
200 ml λευκό κρασί
Αλάτι-πιπέρι
Ρίγανη
1 μεγάλο καρβελάκι
Λίγο βούτυρο
200 γρ κίτρινο τυρί
Εκτέλεση
Αρχικά πλένουμε και κόβουμε σε φέτες τα κρεμμυδάκια και τις δύο πιπεριές. Κατόπιν, τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια σε καυτό ελαιόλαδο ενώ όταν μαραθούν προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά.
Στη συνέχεια, βάζουμε τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθεί καλά τα κρέας.
Έπειτα, αφαιρούμε το πάνω μέρος και την ψίχα από ένα καρβέλι ψωμί, το οποίο στη συνέχεια βουτυρώνουμε εσωτερικά.
Απλώνουμε το μισό τριμμένο κίτρινο τυρί. Μετά βάζουμε την τηγανιά και καλύπτουμε με το υπόλοιπο τριμμένο κίτρινο τυρί.
Βάζουμε το ψωμένιο “καπάκι”, βουτυρώνουμε εξωτερικά το καρβελάκι και το τυλίγουμε σε αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτό, όπως δείχνει το βίντεο.
Τέλος, ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει.
Έτοιμη η γεμιστή τηγανιά μας σε καρβελάκι! Οπωσδήποτε να το κάνεις στο επόμενο τραπέζι σου!
Δες το βίντεο της συνταγής παρακάτω:
Αν σου αρέσει η συνταγή, κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι!