Συνταγές
Σπέσιαλ συνταγή για αφράτη, άκρως γευστική τουρτίτσα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
6 αυγα ιδιου μεγεθους
1 ωρα θερμοκρασια δωματιου,
100 γραμμαρια.ζαχαρη,
155 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
5 κουταλιες της σουπας κακαο,
1.βανιλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε.τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν. Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενα το αλευρι, κακαο, βανιλια. Ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ
Τοποθετουμε το μιγμα σε ταψι (30) μεσα βαζουμε λαδοκολα και το ψηνουμε στους.180 βαθμους προθερμασμενο μεσαια σχαρα αντιστασεις για 30 λεπτα φυσικα τον φουρνο
Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει καλα!Στην συνεχεια το κοβουμε! ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο με.2 ποτηρια νερου ζαχαρη για 4 λεπτα
ΣΑΝΤΙΓΥ:
Χτυπαμε 2 μορφατ μεταλικα κουτια με.2.κουτια ζαχαρουχο γαλα και το τοποθετουμε στο ψυγειο!
ΓΛΑΣΣΟ:
250 γραμμαρια κουβερτουρα,100 ml γαλα εβαπορε αδιαλυτο,1 κουταλια της σουπας μελι
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετουμε το πρωτο πατο παντεσπανιου,σιροπιαζουμε καλα με κουταλι,βαζουμε την μιση σαντιγυ τοποθετουμε πανω το αλλο παντεσπανι με πολυ προσοχη το σιροπιαζουμε με πολυ προσοχη τοποθετουμε την υπολοιπη σαντιγυ και το τοποθετουμε στο ψυγειο να παγωσει καλα!
Τελος ριχνουμε πανω το γλασσο!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.