Συνταγές
Πραγματικά ένα κέικ τούμπανο, αφράτο και υγρο όσο πρέπει
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1 ποτήρι σπορελαιο
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι φαντα πορτοκαλάδα με ανθρακικό
2 μισή ποτήρια αλεύρι ανακατεμένο με ένα μπέικιν βανίλια ή ξύσμα πορτοκάλι, (έβαλα εγώ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, ρίχνουμε το λάδι και στην συνέχεια το αλεύρι με όλα μέσα και τη Φάντα.
Για το σχέδιο έριξα μια στρώση από το μίγμα και μετά γύρω- γύρω έριξα σοκολάτα τριμμένη, αυτό το έκανα δύο φορές.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Η συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Δείτε πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Μυρμηγκάτο Τούμπανο Κέικ!
Η συνταγή είναι της κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
5 αυγά 1 ώρα εκτός ψυγείου
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα καλαμποκέλαιο
2,5 κούπες αλεύρι ανακατεμένο με 1 μπέικιν
μισή κούπα τρούφα ζαχαροπλαστικης ανακατεμένη και αυτή
το ξύσμα από ένα πορτοκάλι ή λεμόνι, (εγώ έβαλα και από τα δύο)
1 κούπα Φάντα πορτοκαλάδα με ανθρακικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια αλεύρι με τη Φάντα, τρούφα, μπέικιν.
Πολύ σημαντικό το ανακατεμένα με το αλεύρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 55 σχεδόν λεπτά αναλόγως τον φούρνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !
Η συνταγή είναι της κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.