Συνταγές
Πολύ ωραία μπισκοτάκια σε σχήμα φύλλου – πεντανόστιμα και πανέμορφα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρινα Μισαηλιδου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικα:
250 μαργαρινη της αρεσκειας σας
150 γρ.ζαχαρη αχνη
2 κ.σ.σπορελαιο
2κ.σ.γαλα αμυγδαλου
2 βανηλιες
Ξυσμα πορτοκαλι
1/2 κ.γ.μπεικην
2 κ.σ.κορν φλαουερ
Αλευρι γ.ο.χ.περιπου 450 με 500 γρ.
Σοκολατα κουβερτουρα 200 γρ +1κ.σ.σπορελαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε την μαργαρινη με την αχνη να αφρατεψουν προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα με τελευταιο το αλευρι. Η ζυμη ειναι αφρατη και δεν κολλα στα χερια. Παιρνουμε μια ποσοτητα οσο ενα μικρο μανταρινη πλαθουμε και δινουμε το σχημα φυλλου. Και με την λαβη ενος μικρου πιρονιου κανουμε τις εγκοπες.
Ψυνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αερα στους 180 βαθμους μεχρι να παρουν χρωμα.
Αφηνουμε να κρυωσουν. Λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα με το σπορελαιο βουταμε τα μπισκοτα μας απο την μια πλευρα και ετοιμα.Εαν θελουμε πασπαλιζουμε με τρυμενο καρυδι.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρινα Μισαηλιδου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”