ΥΛΙΚΑ
-320 γραμ. βούτυρο
-320 γραμ.ζάχαρη
-240 γραμ. μαρμελάδα
-1 ποτηράκι κονιάκ
-3 κρόκους
-2 ολόκληρα αυγά
-1 κουταλάκι κοφτό σόδα
-αλεύρι όσο σηκωσει για μαλακιά ζύμη
-1 κιλό άχνη ζάχαρη (για το ζαχάρωμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο ρίχνουμε τη ζάχαρη, τα αυγά ένα ένα, το κουταλάκι με την σόδα και το αλεύρι. Ανοίγουμε φύλλο το κόβουμε στρογγυλές ροδέλες.
Παίρνουμε μια ροδέλα την στρώνουμε ε μαρμελάδα και την σκεπάζουμε με μια άλλη. τα τοποθετούμε έτσι διπλά στο ταψί και όταν ψηθούν τα ζαχαρώνουμε με την άχνη ζάχαρη.