Παγωτα
Έκανε θραύση! Παγωτό χωρίς κρέμα γάλατος, χωρίς ζάχαρη
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν αυτό το γλυκό – Λίγοι γνωρίζουν αυτήν την συνταγή για παγωτό χωρίς κρέμα γάλατος, χωρίς ζάχαρη!
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL
Υλικά για παγωτό σοκολάτα
-250 γρ. παγωμένες μπανάνες(2 μπανάνες)
-1 κτσ. κακάο σκόνη
-1 κτγ. στέβια αναλογία 1:5 με την ζάχαρη
-2 κτσ. γάλα
-κουβερτούρα
Υλικά για παγωτό φράουλα
-250 γρ. παγωμένες φράουλες
-2 κτσ. γάλα
-1 κτγ. στέβια αναλογία 1:5 με την ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παγωτό σοκολάτα
Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε φέτες.
Σε μία σακούλα, βάζουμε τις φέτες και κατόπιν στην κατάψυξη για 7 έως 8 ώρες.
Στη συνέχεια, βάζουμε στο multi τις μπανάνες, το γάλα, το κακάο και την στέβια. Χτυπάμε καλά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ποτήρι παγωτού και στολίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα.
Παγωτό φράουλα
Με τον ίδιο τρόπο, αφού παγώσουμε τις φράουλες, τις χτυπάμε στο multi μαζί με το γάλα και την στέβια.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ποτήρι παγωτού.
Κάνε εγγραφή στο κανάλι και δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο..
Καλή απόλαυση σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν το πιο λαχταριστά “security” ever!
*Αυτο το παγωτο ειναι το αγαπημένο μας. Αν τις μπανάνες τις αφησεις 10-15′ εκτός κατάψυξης, φτιαχνουν αμεσως λείο μιγμα χωρις πολύ χτυπημα κ χωρις κινδυνο για το μουλτι
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL