Συνταγές
Δεν λέμε ποτέ όχι σε ένα σούπερ σπέσιαλ παγωτό καραμέλα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Υλικά
500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική,400 γρ ζαχαρουχο γάλα,1 βανίλια! Εκτέλεση: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος κρύα,σε μορφή γιαουρτιού!Ανάμειγνυουμε το καραμελωμενο ζαχαρουχο στην κρέμα γάλακτος σταδιακά ανακατεύοντας με μαριζ η με το μίξερ!
Ρίχνουμε και την βανίλια! Το βάζουμε σε ένα τάπερ και στην κατάψυξη για όλη την νύχτα!
Υλικά για της βάσης Σοκολάτας: 350 γρ σοκολάτα λιωμένη σε Μπεν Μαρί!
Εκτέλεση:
Βάζουμε με ένα πινέλο στον πάτο και πλάγια στα φορμακια σοκολάτα και τα βάζουμε κατάψυξη για 5 λεπτά! Τα βγάζουμε και τα ξαναπερναμε με σοκολάτα και τα βάζουμε ξανά κατάψυξη!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς..
Ρίξε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική πρόταση για υγιεινό παγωτό ξυλάκι με 3 υλικά – Αφοπλιστικά εύκολο
Εύκολο κ πάρα πολύ γρήγορο παγωτό ξυλάκι! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεν το πετύχεις!
H συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Υλικά
1 γιαούρτι arla protein
1 ώριμη μπανάνα
2 κ.σ μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού αδειάσουμε το κεσεδάκι με το γιαούρτι σε ένα δοχείο δοσομετρητή, προσθέτουμε την μπανάνα και το μέλι.
Με το μπλέντερ ή το multi ανακατεύουμε έως ότου να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
Μοιράζουμε το μίγμα σε φορμάκια για παγωτά και βυθίζουμε και τα ξυλάκια.
Βάζουμε τα φορμάκια στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες και αφαιρούμε τα φορμάκια, απλώνοντας τα παγωτά επάνω σε λαδόκολλα.
Για ακόμα καλύτερη γεύση, μπορούμε να λιώσουμε και να απλώσουμε επάνω τους κουβερτούρα.
Δες στο παρακάτω βίντεο ολα τα βήματα για να εκτελέσεις την πιο νόστιμη συνταγή για “παγωτό ξυλάκι “
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
H συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis