Συνταγές
Αφράτο, πολύ νόστιμο και μαλακό παγωτάκι – βανίλια, σοκολάτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Λένα Χριστοπούλου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά:
1 συσκευασία Morfat
1 συσκευασία ζαχαρούχο
1 γάλα εβαπορέ (παγωμένο, απ’ το ψυγείο)
Προαιρετικά υλικά:
Φυστικοβούτυρο
Μερέντα
Κομματάκια κέικ ή soft cookies
Σιρόπι (σοκολάτα, καραμέλα, φράουλα)
Κροκάν φουντούκι
σταγόνες σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε το παγωμένο εβαπορε μέχρι να φουσκώσει και να γίνει σαν κρέμα.
Χτυπάμε την φυτική σαντιγύ (morfat), μέχρι μ’ αφρατέψει καλά
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο στην χτυπημένη σαντιγύ, ενώ χτυπάμε με το μίξερ ταυτόχρονα.
Τέλος προσθέτουμε και το χτυπημένο εβαπορέ και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί όλο το μίγμα και να γίνει μια βελούδινη κρέμα
Χωρίζουμε το παγωτό σε όσα μέρη θέλουμε και προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας! Δοκιμάστε τον συνδυασμό Μερέντα και φυστικοβούτυρο ( 4 – 5 γεμάτες κ.σ. απ’ το καθ’ ένα) στο ένα μίγμα, μαζί με κροκάν φουντούκι και σταγόνες σοκολάτας! Εγώ πρόσθεσα επίσης και κομμάτια σοκολατένιο κέικ που είχα!
Στο παγωτό βανίλια έβαλα επίσης σοκολατένιο κέικ, σταγόνες σοκολάτας και σιρόπι καραμέλα
Η Συνταγή είναι από κ. Λένα Χριστοπούλου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.