Συνταγές
Καταπληκτική συνταγή για ένα διαχρονικό γλυκό – πάστες αμυγδάλου νουγκατίνα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
8 ασπραδια,200 γρ ζαχαρη,250 γρ πουδρα αμυγδαλου,50 γρ αλευρι φαριναπ,2 βανιλιες
Χτυπαμε τα ασπραδια με την ζαχαρη να γινει μια αφρατη φουσκωτη μαρεγκα. Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε απαλα σε δοσεις την πουδρα,το αλευρι,τις βανιλιες. Ανακατευουμε παρα πολυ απαλα
Παιρνουμε 3 ποτηρια και μοιραζουμε το μιγμα !Βαζουμε λαδοκολα σε ταψακια ιδιου μεγεθους και ριχνουμε στο καθενα μιγμα. Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 180 και τα ψηνουμε 20 λεπτα.
ΚΡΕΜΑ ΓΕΜΙΣΗΣ:
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλικο κουτι με 1 ζαχαρουχο γαλα ,1 βανιλια και οταν σταματαμε το χτυπημα ριχνουμε μεσα εαν θελουμε καβουρδισμενα αμυγδαλα
ΣΑΝΤΙΓΥ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ:
1 φακ.γκαρνι οπως αναγραφει η συσκευασια,καβουρδισμενα αμυγδαλα και κερασακια
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Παιρνουμε πλαστικα μια χρησεως
Κοβουμε κομματι απο το παντεσπανι το βαζουμε στον πατο
Μετα βαζουμε κρεμα!Ξανα πατο κρεμα. Τελειωνουμε με αλλο πατο και τελος διακοσμουμε
Μπορουμε να φτιαξουμε και τουρτα δηλαδη οπως ειναι τα παντεσπανια συναρμολογουμε.
Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τις πιο λαχταριστές πάστες αμυγδάλου!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”